Happy New Year - Reisverslag uit Clifton Park, Verenigde Staten van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu Happy New Year - Reisverslag uit Clifton Park, Verenigde Staten van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu

Happy New Year

Door: opperuiver

Blijf op de hoogte en volg Maud

02 Januari 2012 | Verenigde Staten, Clifton Park

Hallo luitjes, wij wensen iedereen de allerbeste wensen voor 2012.
Nog een weekje genieten en dan weer terug naar de USA. Voor degene die ons nog willen bereiken in Reuver, ons telefoonnummer is 077-4762924. Vele groetjes en jullie moeten nog even wachten op het volgende reisverslag, Maud, Leon, Bibi en Lars

• 02 Januari 2012 - 14:13

Diny:

Ook voor jullie en iedereen die jullie lief is : Alle goeds voor 2012 !!!

• 02 Januari 2012 - 14:28

Bert, Brenda En Kids:

Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2012 met goede gezondheid en vooral veel liefde! Geniet nog even hier in jullie thuisland. Groetjes Bert, Brenda, Remco en Jeroen

• 02 Januari 2012 - 17:08

* MAM *:

BLIJF NOG MAAR EVEN HIER!!!
    WANT IK ZIE NU DAT HET MORGEN IN CLIFTON PARK --13gr IS MORGEN, BRRRRRRR WAT KOUD.
    DAT ZAL NOG TEGEN VALLEN ALS JULLIE WEER TERUG ZIJN.
    WE ZIEN ELKAAR NOG< GROETJES MAM>

• 02 Januari 2012 - 17:31

Els Cuijpers:

Leef luuj,

Auch veur winse uch ut allerbeste toe veur 2012 !!! Hiel vuul gelok en gezonjdheid !!!
    Geneet nog ein waek van ut Ruiverse en alles wat dao umhaer hingk.
    Waas toch waal bliej dich efkes live gezeen te hebbe, enne de pet is in gooje aarde gevalle hae waas der erg bliej mei!!!!

Luuj geneet der nog efkes van en veur de achtste ein hiele gooje vlucht en wel toes in Clifton Park!!!
    Leefs
    Els en Jac

• 02 Januari 2012 - 18:34

Marc En Will:

Hoihoi,
    Heel erg leuk om jullie weer eens gezien te hebben! Geniet nog lekker van de laatste daagjes oppe Ruiver en alvast een fijne terugreis gewenst,
    Groetjes vanuit Horn

• 02 Januari 2012 - 20:21

Monique En Jack:

He Maud,
    Wat leuk om jou en Bibi weer gezien en gesproken te hebben! En voor mij voelt het als van ouds!
    Ik hoop dat Bibi het ook gezellig heeft gehad met het clubje! En nogmaals hartelijk dank voor het regelen van de hardrockcafe NY.
    Ik wens jullie nog hele fijne dagen, Groetjes ook aan Lars en Leon!
    alle goede dingen voor 2012 en tot weer een andere keer!
    Groetjes monique

• 03 Januari 2012 - 08:21

Ria Gijsen:

Ha samen, voor jullie alle vier de allerbeste wensen voor 2012 en een hele goede gezondheid. Maud, wat ben ik blij dat je even de tijd hebt gevonden om naar me toe te komen. Ik heb er ontzettend van genoten, toppie.
    Wil je even je mail checken, ik heb je de gevraagde nummers van de boeken doorgemaild. Rest mij jullie, ook namens Peter nog een paar fijne dagen in Nederland toe te wensen, en een hele goede vlug terug naar The States. We horen weer vlug van jullie, liefs Ria.

• 03 Januari 2012 - 09:37

Manuela,Rik En Fleur:

Ha, Maud, Leon, Bibi en Lars,

De beste wensen en een goed gezond 2012! Geniet nog een paar dagen van Nederland en veel succes in de USA!
    Manuela

• 04 Januari 2012 - 08:39

Jose:

Hey Leon, Maud , Bibi en Lars.
    Voor jullie ook de beste wensen voor 2012 en in goede gezondheid.
    Was erg gezellig op de koffie. Weer even lekker bijgeklets. We wensen jullie ook een goede terug reis naar de States en hopen dat die anderhalf jaar weer heeeeeeel snel ( voor mij altans) voorbij zijn.
    Heel veel lieve groetjes Jose Peter en pette Sam.

• 08 Januari 2012 - 10:27

Esther:

Hey Maud, Leon, Bibi en Lars, Net weer de nodige tranen weggepinkt, maar dat hoort erbij (zeggen ze). It was fun, we waren zo blij om jullie weer live te zien en spreken! Nu voor jullie de terugreis weer is begonnen "noa Hoes in the States", zijn wij de reis naar jullie aan het plannen! Nog 174 dagen te gaan voor ons en een heleboel voorpret met plannen, net zoals we altijd samen deden voor de reisjes naar Sardinie. We zien ons gauw via skype en een goeie reis! Love you!

• 08 Januari 2012 - 14:57

Suzanne Vullers:

Hoi Maud, Leon, Bibi & Lars.

Voor jullie natuurlijk ook de beste wensen voor 2012!

Ik hoop dat jullie een mooie tijd hebben gehad in Nederland. We kregen een mailtje van jullie vrienden de familie Frijsinger. Leuk dat ze jullie dit jaar komen bezoeken en bedankt voor het maken van reclame voor onze B&B.

Suzanne & Ruud Vullers