Afspraak in het ziekenhuis
Door: opperuiver
Blijf op de hoogte en volg Maud
19 September 2011 | Verenigde Staten, Clifton Park
Het afgelopen weekend hebben we weinig ondernomen en uitgevoerd. Een weekendje niks is ook wel eens lekker. Leon heeft helaas moeten werken. Zowel zaterdag als zondag heeft hij lange dagen gemaakt op het werk. Er waren problemen met de machine. Zaterdag nacht om half 4 werden we door een Nederlandse collega uit bed gebeld. Het ging natuurlijk over Lucy (de machine), maar hij had er niet meer aan gedacht dat we met tijdsverschil zitten. Nou, bedankt. Om half 6 werd er weer gebeld, nu door een Amerikaanse collega. GROM. Leon is opgestaan en naar het werk gegaan. Hij dacht een halve dag nodig te hebben, maar het werd ’s avonds 22.30 uur. Het weekend was voor hem dus voorbij. Het erge was, dat het probleem nog niet verholpen was. Gelukkig, ging het de volgende dag een stuk beter.
Maandag had ik afgesproken met Connie. Ze zou na dat de lessen waren afgelopen, naar ons toekomen om een kopje koffie te drinken. We hebben weer lekker kunnen bijkletsen, want het was al weer een tijdje geleden dat we elkaar gezien hadden. Gezellig.
Dinsdag moest ik naar het ziekenhuis in Albany. Leon ging mee, omdat ik bang was dat ik niet alles zou begrijpen wat ze zouden zeggen. Om 12.00 uur waren we in het ziekenhuis, maar toen bleek dat we pas om 13.00 uur aan de beurt waren. Nou, dan maar eerst ergens een kleinigheidje eten, en dan weer terug. Na een uitgebreide echo van mijn aderen, zijn ze tot de conclusie gekomen dat ik hieraan geholpen moet worden. Ze gaan het weg laseren. Ik zit hier eigenlijk niet op te wachten, maar ik zal wel moeten. Hopelijk is de kleurplaat op mijn been daarmee dan ook verwijderd. Ik laat het maar gewoon doen, maar fijn is anders.
Bibi kreeg dinsdag haar plaatjesbeugel. Gelukkig had ik Connie al geregeld, dat zij Bibi naar de tandarts bracht, omdat ik niet wist of ik het zou halen met de tijd. En maar goed dat ik dat gedaan had, want ik was anders veel te laat geweest. Leon heeft me thuis weer afgezet, en is naar het werk gereden. Ik had nog geen stap binnen gezet, of de telefoon ging, het was Leon, de tandarts had gebeld dat Bibi al klaar was. Hup, de auto weer in en naar de tandarts schjeezen. Na een hoop geregel van nieuwe afspraken, zijn we van de tandarts uit naar het sporten van Lars gegaan. Ik moest Math en Julia ook nog meenemen, dus de auto was vol. Rond 18.00 uur waren we thuis. ’s Avonds zijn we nog met Lars naar de sportwinkel gereden om nieuwe ren schoenen te kopen.
Donderdag is Monique op bezoek gekomen. Ook dit was erg gezellig. Het was een koude regenachtige dag, dus heerlijk om dan lekker een middag op de bank te hangen en over ditjes en datjes te praten. Leon was op tijd thuis, en is ’s avonds nog met Rick gaan rennen.
Familie Senders uit Aalst! Dat is lang geleden. Het was nog de Pulsarr tijd, ondertussen werkt Leon al 14 jaar bij ASML. Leuk dat jullie ons gevonden hebben.
Joost, wat goed van Jan dat hij nieuwe PR’s heeft gehaald. Dit ligt niet alleen aan Leon hoor, en zijn heel veel goeie trainers bij Scopias.
Oma Anna, väöl plezeer op de verjaordig maondig. De vlaai aete we waal in december. Abrikoeze vlaai volgens Lars en Bibi. Bie deze is de bestelling geplaatst.
Familie Brands, hiel väöl sterkte.
Pascal, auch dich alweer un jäörke aaijer gewaore. Veur höbbe via skype veur dich gezonge. Missjien höb se ut neet gehuurt, maar den ken se ut laeze.
Brenda, hopelik höb se get aan de tips veur NY.
Marina, Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de glo-ri-a in de glo-ri-a in de glo-ri-a. Väöl plezeer donderdig. Vörig jaor op diene verjäördig kreege we te huure dat veur ginge verhoeze nao NY. Mit een lekker teske koffie en stökske vlaai vertelde ich op diene verjaordig ut avontuur van os aan dien pap en mam. Die veele bienao van de stool aaf. Noe woene we al bienao een jaor hie. Mosse uns kieke wat de tied omvluug.
Marij Verlinden, Hieperdepiep hoera. Dör zien in september ontzettend väöl miense jäörig die we kenne. Auch dich heurs hie bie. Gefeliciteerd.
19 September 2011 - 13:34
Monique:
hebben we lang zitten klesten de donderdag en nu ben ik nog vergeten om je dingen te vragen maar ik stuur je wel een mail.
hoe is het aan de andere kant van de snelweg. Al wat gehoord? -
19 September 2011 - 19:00
Pascal:
Femilie!
wat leuk det ge aan deze aaije boek dink! Noa dien 30ste is jeurig were eigenlijk al nimmer leuk! heb waal un prima weekendje gehad met zweefvleege oppe hei in venlo en gister zee zeile met unne groete 3mastschoener!
alles geit zien gangetje, maar het is erg druk. Zit noe alweer 3 mnd in Nijmegen en bin druk mien proefschrift aan het aafronde. Hoap det det dit joar nog geit lukke!
we haaije contac!
gr aan de jeugd en aan leon!n xxx Pascal
20 September 2011 - 09:59
Brenda:
Mijn collega is er erg blij. "Dat zijn tenminste tips waar je iets aan hebt!" zei ze. Dus bij deze bedankt!! -
20 September 2011 - 21:56
Chrisna:
Hoi daar in de States, bijna is het dan zo ver, al weer een jaar geleden. Weten jullie nog dat we het zeiden ( bij de koffie met een stuk "kuche"). De Duitse indoor kalender is uit, en dit jaar is ie op 4 december. Hopelijk zijn jullie de hele maand december in Nederland, dan kunnen we het waar maken om een jaar later op de zelfde plek een kop koffie te drinken en bij te kletsen over het afgelopen
(voorbij gevlogen) jaar.
Groetjes Chrisna
21 September 2011 - 20:18
Richard Van Der Meij:
Maud,
Hier een Leuven (Belgie) staat het zusje van lucy's "lampje!"
Het is hier niet veel anders en mijn vrouw heeft hetzelfde gevoel.
Misschien helpt het en "gedeelde smart is halve smart."->
"misery loves company" aan die kant genoemd.
Geleerd van Rick Z
Groet aan Leon en succes