snowboard spullen - Reisverslag uit Clifton Park, Verenigde Staten van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu snowboard spullen - Reisverslag uit Clifton Park, Verenigde Staten van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu

snowboard spullen

Door: opperuiver

Blijf op de hoogte en volg Maud

24 Januari 2011 | Verenigde Staten, Clifton Park

De eerste (halve) schoolweek zit erop, en ik moet zeggen dat het gelukkig niet tegengevallen is. Bibi en Lars zijn goed opgevangen en hebben het zoals ik hoor aardig naar de zin.

Zaterdag hebben we eerst het hele huis op de kop gehad om het inlog "apparaatje" van Leon te zoeken. Lang gezocht, maar niks gevonden. Lastig, want nu kan hij van thuis uit niet inloggen op het werk. Waarschijnlijk is dit uit de tas gevallen, op de parkeerplaats, toen hij vrijdag op de universteit was. Maar eventjes navragen dan of iemand iets gevonden heeft, maar waarschijnlijk heeft er al een auto overheen gereden en ligt er vervolgens een dikke laag sneeuw bovenop. jammer dan, moet er maar een nieuwe aangevraagd worden. We zijn 's middag nog eventjes naar het kantoor van Leon gereden om te kijken of het daar misschien lag, maar dat was niet het geval.

Vervolgens zijn we een beetje gaan toeren en hebben we snowboard spullen voor Bibi en Lars gekocht. Ze gaan met school skien/snowboarden. Dit is nog eens iets anders dan appekooi in de gymzaal (iets wat trouwens ook erg leuk is). Toen we na anderhalf uur dan eindelijk alles bij elkaar hadden, zijn we nog naar een shopping mall gereden. Leon, Bibi en Lars hebben wat rondgelopen en ik ben in de tussen tijd naar de kapper geweest. Ik had de afgelopen twee weken al een beetje rondgekeken naar kapsalons, want hier zijn er verschrikkelijk veel, maar ook veel uit de "oude doos" (Neutje waas dur modern bie). Het is gelukkig allemaal goed gekomen, en ik ben niet, net zoals in the army, helemaal kaal geschoren. Vervolgens heb ik ook nog mijn wenkbrauwen laten fatsoeneren bij een eyebrow threading specialist. Dit gebeurt met touwtje, maar daar was ik in Nederland al bekend mee. In Nederland laat ik dit namelijk ook doen met touw. Je krijgt hier vele mooiere resultaten mee dan met een gewoon pincet, en je bent veel sneller klaar. Gelukkig was ik met dit alles niet veel tijd kwijt, want het was ondertussen toch al stiekum 18.30 uur, en we kregen dus langzaam wel honger. We zijn naar huis gereden en daar hebben we pizza gemaakt. Ik had in de supermarkt pizzabodems gekocht, en we konden er dus op doen waar we zelf zin in hadden. Het zag er allemaal erg lekker uit, maar helaas was de smaak anders. De bodem was echt vies. Jammer. We hebben dus alleen de vulling maar opgegeten, en vervolgens nog maar een toetje voor degene die nog niet genoeg gegeten had. Die bodems hoeven we dus ook niet meer op ons boodschappenlijstje te zetten.

Zondag was Leon al om 7.00 uur op het werk. Er moest iets ingebouwd worden waar hij graag bij wilde zijn. Als ik op tijd begin, ben ik ook op tijd thuis (uhm uhm). Niet dus. Hij kwam om 15.30 uur thuis, jammer, want het was een mooie dag. Zitten we hier met z'n drietjes. We konden nergens naar toe, want Leon had de auto bij zich. Ergens naartoe wandelen is ook geen optie. Veel te gevaarlijk. Ik ga in Reuver ook niet over de A73 lopen. We hebben dus maar wat naar de tv zitten kijken, gecomputeren en geskypt met oma wiesje en Wendy en Albert Winkel. Wendy, je moet tegen Albert zeggen dat Hans en Mark van Nedinsco de groeten terug krijgen van Leon. Volgende kier pak ich mich dur koffie bie, want ich kreeg unne druuge kael.

Toen Leon thuis kwam hebben we de auto gepakt en zijn we naar de skipiste gereden. Eens eventjes kijken hoe het daar eruit zag. Mooi, niet zo hoog als in Oostenrijk, maar heel erg rustig. Je had de piste bijna voor je alleen. Lars heeft nog eventjes gesleed, maar vervolgens zijn we naar binnen gegaan om warme chocomel te drinken, want het was er siberisch koud. Afgelopen nacht was het hier trouwens -29 graden feels like -36. Dit zien gen temperature veur de Vinkenstraot (trouwens veur mich auch neet, dit is mich auch get te gek) Verder zag ik dat oma Custers ook skype heeft. Super hip, helemaal bij de tijd. Ik ga het deze week een keertje proberen om haar te pakken te krijgen. Trouwens wat leuk dat oma Custers weer overgroot-oma wordt. Hans en Marleen zullen wel trots zijn dat ze weer opa en oma worden. Karina, de stof ligt hier echt wel. Het huis heeft helaas heel veel vloerbedekking, dus dan weet je het wel. Tristen, heel veel succes morgen met de LAB-toets. Ook voor de rest van de klas. Het gaat jullie zeker lukken allemaal. We zullen een kaarsje opsteken.

• 24 Januari 2011 - 18:55

Danny:

Hallo Maud,

Hoe gaat het met jullie in Amerika?
    Als ik je reisverslagen lees. gaat het wennen in Amerika toch best goed of niet? Lonne vind de foto's ook indrukwekkend vooral het huis en de sneeuw. Ik wens je over een paar dagen alvast een hele fijne verjaardag toe, en tot de volgende keer Groetjes oet Offebek Danny

• 24 Januari 2011 - 21:49

Monique En Jack:

Hai there,

Had ik net een egzellige reactie getypt, heb ik het fout gedaan en moet ik opnieuw beginnen!
    Bibi en Lars maken veel extratjes aan ervarngen mee en zo veel in een korte tijd, bijna om jaloers van te worden (het is jullie gegund hoor!)
    En zo te horen is Laon al meteen weer snel/goed aan t werk, zo gaat dat met die mannen!
    Maud jij hebt zo te horen ook al aardig de weg weer gevonden, de kapper, de touwtje voor wenkbrouwen etc. Ik heb nog geen ervaring met touwtjes aan mijn wekbrouwen. Maar ja jij bent ook weer een aantal jaartjes jonger (hi, hi maar ook bijna weer een jaartje ouder)
    We zijn met scopiasbal bezig maar we kunnen natuurlijk niet online vanalles vertellen, wie weet wie dit allemaal leest.
    En Maud misschien kun je mijn plaats wel overnemen als je terugbent?!
    Leuk nieuws van Anja en JeanPierre (en Anja als je dit leest, binnenkort heffen we samen even het glas op jullie geluk, oke?)
    Vandaag heeft Jack zijn bureau verhuist naar een nieuw project!, dus waarschijnlijk voorlopig geen reizen meer voor Oce!
    En in de zomer kunnen we waarschijnlijk met z'n 2tjes op reis, want Wouter gaat waarschijnlijk niet met ons maar met vrienden en familie op vakantie, ook wel weer een mijlpaal, en ook even wennen aan dat dit idee, hoor.
    Maud, ik ben met skipe wel vaker online maar heb in principe zelden de webcam aan, zal ik eens doen als ik zie dat jij ook in de lucht bent.
    Tot binnenkort, lieve groeten van ons allemaal.
    Monique

• 26 Januari 2011 - 12:25

Angelic Oet Beesel:

Hoi Maud,

Vanochtend op de yoga nog over je gehad, tja.....je wordt ook in Beesel niet vergeten!
    De kinjer zijn spelen met vriendjes en ik ben meteen achter de pc gekropen. Lekker je verhalen bijgelezen, erg leuk! En wat fijn dat het vooral met de kinjer zo goed gaat, is toch wennen . Maar hoe gaat het met jou, heb je je draai al een beetje gevonen? Vanmorgen heeft Patricia hier nog koffie gedronken en we hebben kleijer besteld veur ut aad Wieverbal Oppe Ruiver. Tja....dae vasteaovendj kump der waer aan en ut begint al get te kriebelen.
    Maud ich hiel veul groete oet ut Drakelandj en ich mail dich sjnel uns.
    Angelic Beek-Hermans

• 28 Januari 2011 - 10:29

Diny:

Ha femilie
    kunnen jullie nog naar buiten of ligt er een meter sneeuw voor jullie deur?
    Volgens de krant is er behoorlijk wat gevallen.
    Hier is de familie weer wat groter geworden. Vanmorgen is Enora geboren ,dochter van Sjoerd en Loes. Alles goed , 7 pond.
    Groetjes vanuit een zonnig maar heel koud Reuver.
    Diny en Wim

• 28 Januari 2011 - 18:04

Truus En Cor,Offebek:

Hoi Leon, Maud, Bibi en Lars

Ook wij volgen jullie via de moderne communicatiemogelijkheden. Door het lezen van alle verslagen krijg je het gevoel dat jullie eigenlijk helemaal niet ver weg zijn en dat even langs komen voor een bakje koffie te komen drinken best zou moeten kunnen. Maar helaas is dat laatste wat ingewikkelder.
    Maud, je bent morgen jarig en wij wensen jullie hier vanuit een fris en zonnig Offebek een heel mooie verjaardag toe.
    Haal maar niet teveel Limburgse vlaai in huis! Mocht je trouwens gebak overhouden morgen dan zet dit maar gewoon buiten neer want gezien de temperaturen daar zal dit niet snel bederven.
    Nogmaals proficiat en een hele mooie dag.
    Groetjes aan iedereen.

• 28 Januari 2011 - 22:51

Shirley:

Hallo Maud,
    Geweldig dat jullie het zo naar de zin hebben. Het is hier bijna 12 uur daarom, Hartelijk Gefeliciteerd en een hele fijne dag! Groetjes Shirley

• 29 Januari 2011 - 07:39

Els En Jac Cuijpers:

Ha Maudje,

Vanoet de Ruiver wille veur dich van herte PROFICIAT winse met diene ... verjeurdaag!!!!!!!!!!!!
    Veur winse dich hiel vuul gelök, gezonjdheid en leefde veur de ierste 352 daag!!!!
    Laot dich maar ens good verwinne!!!!!!!!!!!!!

Hiel vuul groetjes van oppe ruiver
    Els en Jac

• 29 Januari 2011 - 08:22

MAM:

Goeie morgen MAUD,

HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD
    Met je 41ste verjaardag
    maak er maar een mooie dag van.
    We zien ons op skyp als je wakker bent.
    Groetjes en een verjaardagszoen xxx
    MAM

• 29 Januari 2011 - 08:23

Wendy:

Goeiemorge jarige

Net zoals jij sta ik smorgens op ,en ben benieuwd als er iets op je(jullie)eigen "waar ben ik" site staat.Ik weet dat je net wakker bent en dus ff de site doet checken dus vandaar!!!!!!Vandaag is de dag dat ik je feliciteren mag!!!!
    Van herte proficiat veel plezier en niet te veel gebak .groetjessssss van ons allle 4 oet Offebêk.

• 29 Januari 2011 - 12:11

De Beans:

Hoi family Teeuwen,

Allereerst: Maud PROFICIAT/Congratulations mit diene verjaordig........hie komme un paar kusjes door de loch gevloge!!
    Hubbe ze dich al good verwend vandaag???

Verder vinde we ut keigaaf om alles van uch te lezen dao oet de VS
    en kieke telkens weer oet nao ut volgende verslaag.

Zo ik mot nou stoppe, Sabine geit vandaag veur ut iers oefene met de KOW, zie zit in de Raod van 11 mit de carnaval hie in ut Belhamelriek en die mot oppe tied dao zien.

Vier ze nog vandaag,
    groetjes, FredMiriamSabineDebbie

• 29 Januari 2011 - 16:42

Jo En Tilla:

Happy Birhday to you
    Happy Birhday to you
    Happy Birthday dear Maud
    Happy Birthday to you.

Have a very nice day and a lot of happiness for the next year.

Also congratulations to Leon, Bibi and Lars.

Bye dears.

• 29 Januari 2011 - 16:42

Vanoet Belfeld:

Hoi Maud,

Van herte proficiat met diene verjeurdaag!

Haopelijk heb ge uch al ein bietje gesettled. Ein dink weite we zeker, ge mot die limburgse vlaai toch wal misse. Haha!

Groetjes Huub, Chrisna, Ricardo, Fabienne en Sjoerd

• 29 Januari 2011 - 19:53

Mariël En Pieter:

Hoi Maud,
    Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Heel erg leuk om jullie avonturen te lezen. Hoop dat jullie een hele mooie tijd hebben, maar voor nu geniet van je dag. Heel veel groetjes,
    Mariël en Pieter

• 30 Januari 2011 - 11:31

Mien Gommans:

hoy maud en de rest van de famielie nog van harte gefeliciteert met je verjaardag ik hoop dat je een fijnne dag hebt gehad mam stien en ik gaan vanmiddag koffie met vlaai eten in beesel krijgen we ook de middag om we zullen proosten op jou hier is het niet zo koud als bij jullie maar het vriest wel nog bedankt voor je mail enje krijgt nog de groetjes van frank marjonen kitty en pascal geniet maar van de mooie tijd daar
    groetjes mien

• 30 Januari 2011 - 18:00

Fajskes:

Hey, how are you doing !

Maud, (nog) van harte gefeliciteerd !

Groetjes aan Bibi en Lars van Meike.

Leon, we missen je wel tijdens boote kloote !

Hansjurgen
    Annemie
    Meike

• 31 Januari 2011 - 21:51

Karin Reinders:

Allereerst Maud nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo te lezen hebben jullie er een leuke dag van gemaakt. Leuk om weer jullie belevenissen daar te volgen. Gisteren zijn we naar de kinjerzitting geweest. Risa mocht optreden met de jazz dance groep. Het was gezellig.
    Tot weer en groetjes Karin