rustig aan het front - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu rustig aan het front - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu

rustig aan het front

Door: opperuiver

Blijf op de hoogte en volg Maud

27 December 2010 | Nederland, Reuver

Bibi heeft vakantie dus die wil uitslapen. Lars moet nog 2 dagen naar school. Vandaag muffins bakken om uit te delen op school.

Afscheid op school van Lars. Om 14.00 uur zijn Bibi en ik op school. Lars zit in de grote stoel met Amerikaanse vlaggetjes om zich heen. Het is erg onrustig allemaal. Dit zal wel komen omdat het over een uurtje vakantie is. Het laatste uurtje voor Lars op de Meander. Alle kinderen willen een kaartje of tekening geven. Tristen heeft een afscheids dvd voor Lars gemaakt. Erg leuk trouwens. Lars voelt zich volgens mij meer jarig dan dat hij afscheid aan het nemen is. Gelukkig maar, anders wordt het allemaal zo officieel. Ik heb met de juf afgesproken dat Lars in de eerste week van januari zijn laatje nog komt opruimen. Het is een grote puinzooi.

Donderdag begon triest. We hebben afscheid genomen van de moeder van Fred Boonen. Dit zijn de minder leuke dingen in het leven helaas.

Erg lag een dik pak sneeuw, en aangezien we onze winterbanden al verkocht hadden, moesten we de auto bij Leon thuis gaan lenen om naar Dieteren te kunnen gaan. Daan was jarig.

1e kerstdag naar Eric in Maastricht. Eerst lekker een kopje koffie en toen nog eventjes door het gladde Maastricht gewandeld. Tegen de avond naar het restaurant gegaan om vervolgens gezellig te tafelen.

2e kerstdag eerst het een en ander opgeruimd. Leon is gaan rennen met Jos en Har. Lars is naar Max Hendriks want die is vandaag jarig. We worden vandaag verwacht bij de ouders van Leon. We hebben gezellig koffie gedronken en wat gepraat en gespeld en vervolgens naar duitsland om te gaan eten. Het was erg lekker, maar ik moet er ook bij zeggen dat ik er veel plezier van heb gehad de hele avond. Ik heb wel 10 keer naar de wc moeten rennen. Waar het aan gelegen heeft? Ik zou het niet weten.

• 27 December 2010 - 18:40

Jose:

Ha fam. Teeuwen

• 27 December 2010 - 18:56

Jose:

Hoi.
    Zit ik een keer op de laptop ZONDER muis dan gaat er gelijk iets mis.
    Nogmaals proberen.
    Kwam deze site ten gehoren bij Els.
    Foutje?????? Maakt niks uit, ik vind jullie wel.

Ik wil jullie heel veel succes wensen met de laatste voorbereidingen.
    We skype nog wel.

Groetjes Jose Peter en Sam

• 28 December 2010 - 13:39

Mark, Noortje, Jules:

Hey familie Teeuwen,

zojuist jullie "kerstkaart" ontvangen. Naar ons idee is dit de mooiste en leukste die er dit jaar bij zit! Jullie waarzitik.nu gelezen...echt leuk om te lezen. Jullie hebben het er maar erg druk mee! We blijven jullie volgen en op de hoogte houden van het nieuws uit het iets zuidelijkere Limburgse land.

Veel succes!!!

Mark, Noortje en Jules Hanssen

• 01 Januari 2011 - 10:52

Diny En Wim:

Hallo Maud, Leon, Bibi en Lars,

Op de eerste plaats natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Proost !!!
    Het zal een jaar vol nieuwe ervaringen worden, ervaringen die je meemaakt, opslaat en je verdere leven met je meedraagt. Geniet ervan !!
    Over een dikke week is het zover. Jullie maken de sprong naar de overkant van de plas. Net als Columbus; alleen... die wist niet waar hij uitkwam. Jullie weten dat wel. Toch zal er voor jullie nog vanalles te ontdekken zijn. We wensen jullie veel geluk en succes en zullen jullie via je reisverslag blijven volgen.
    Heel veel groetjes,
    Diny en Wim