verhuisbedrijf - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu verhuisbedrijf - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu

verhuisbedrijf

Door: opperuiver

Blijf op de hoogte en volg Maud

15 December 2010 | Nederland, Reuver

week 48

Maandag 29 november werden we gebeld door het verhuisbedrijf. Voor woensdag stonden we ingepland om de verhuisdozen in ontvangst te mogen nemen. Dit houdt dus in dat ik me ook deze week weer niet hoef te vervelen. De volgende klus staat dus alweer klaar. De dozen vullen. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit komt ook omdat we in de VS al het een en ander hebben. Ik neem maar wat oude spullen mee die hier niet meer gebruikt worden. Deze wil ik straks in Amerika laten staan. De kleren hebben we in vacuumzakken gedaan, deze tip had ik gekregen van Femke. Deze tip was inderdaad goud waard want het scheelt enorm veel plaats in de dozen. Donderdag en vrijdag ben ik met Leon naar Amsterdam geweest. We hadden een cursus van 2 dagen in het tropenmuseum. Dit was een cursus die expats voorbereid op de cultuurverschillen in de VS. Het waren 2 zeer boeiende maar ook vermoeiende dagen waar we veel te weten zijn gekomen over Amerika. Een absolute aanrader voor iemand die dezelfde plannen heeft als ons.