druk, druk, druk
Door: opperuiver
Blijf op de hoogte en volg Maud
15 December 2010 | Nederland, Reuver
Deze week is een zeer drukke week geweest. Ik had nog een aantal afspraken staan voor te pedicure. Ik moest nog naar school voor een gesprekje met de leraar en juf van Lars en we hadden nog 3 keer engelse les. Donderdag stond er nog een etentje bij Tante Toer in Venlo op het programma met Monique, Anja en Ellen (dit zijn de dames waar ik mee in de jeugdcommissie van Scopias zat). We hebben zoals altijd een erg leuke avond gehad, veel gelachen en lekker gegeten. Als verrassing hadden ze nog een leuk pakketje voor me gemaakt met Nederlandse spulletjes erin zoals stroopwafels, dropjes, beschuit etc. Erg lekker allemaal. Als klap op de vuurpijl hadden ze ook nog een fotolijstje erin zitten. Ze hadden hier een foto van mijn beste vriendin Esther in gestopt (snik, snik) Haar ga ik super erg missen. Lang leven het skypen, mailen, telefoneren. Dit zullen we erg veel gaan doen, daar ben ik vast van overtuigd