Meubels uitzoeken - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu Meubels uitzoeken - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Maud Teeuwen - WaarBenJij.nu

Meubels uitzoeken

Door: opperuiver

Blijf op de hoogte en volg Maud

14 December 2010 | Nederland, Reuver

Donderdag 18 november

Vandaag om 9.00 uur een afspraak bij Sherman furniture. We gaan de meubelen bestellen voor het nieuwe huis. Jullie geloven het niet, maar we waren binnen 3 kwartier klaar met het uitzoeken van boven tot onder. Ik moet zeggen, het heeft dus ook zo z'n voordelen als je keus hebt uit 3 paketten. Je bent dus snel klaar. Dit is wel iets anders dan in Nederland. Zelf zijn we weken op zoek geweest naar een nieuwe bank, ik stel voor dat ze in Nederland alle showrooms stukken kleiner maken, dan hou je tijd over voor andere leuke dingen te doen.

s'Middags naar de bank geweest voor een rekening te openen. Dit is ook een ervaring apart. Waar we tijd hebben gespaard met de meubelen, leveren we die tijd weer in bij de bank. Wat een vragen en keuzes maken de hele tijd. Belachelijk. Dit kan zeker weten stukken eenvoudiger.

s'Avond lekker uit gaan eten met Youri en Femke (Youri is een Nederlandse collega van Leon die al 5 jaar in Albany woont). Was erg gezellig. We hebben nog wat tips gekregen die natuurlijk altijd welkom zijn. Femke, nog bedankt voor de tip van de vacuumzakken. Dit scheelt echt enorm veel plek. Super